Kwaliteitscontroles in Azië: Hoe We R Asia Jouw Productkwaliteit Waarborgt


Waarom Kwaliteitscontrole in Azië Belangrijk is

 

Bij We R Asia begrijpen we hoe essentieel het is dat jouw producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wanneer je ervoor kiest om je producties in Azië te laten plaatsvinden, zoals in China, Vietnam of India, kan het lastig zijn om vanuit Nederland de voortgang en kwaliteit van jouw product sourcing te monitoren. Daarom voeren wij frequente kwaliteitscontroles en audits uit bij onze leveranciers op locatie in Azië. Zo waarborgen we de voortgang en kwaliteit van jouw productie en kunnen we bijsturen waar nodig.


Onze Lokale Aanwezigheid en Expertise

 

Dankzij onze lokale aanwezigheid in China, Vietnam en India zitten we dicht op het productieproces en kunnen we eventuele communicatiebarrières moeiteloos overbruggen. Dit stelt ons in staat om een zo volledig mogelijke kwaliteitscontrole uit te voeren, waarbij we nauw samenwerken met ons team in Nederland. Onze kwaliteitscontroleurs volgen een methodiek die is vormgegeven vanuit ons Nederlandse kantoor en staat voor hoogwaardig Europees kwaliteitsmanagement. Dit wordt uitgevoerd door onze deskundige teams in sourcing, projectmanagement en kwaliteitscontrole. 


Het Proces van Kwaliteitscontrole bij We R Asia

  1. Sampling 
    Voorafgaand aan de productie doen we een grondig vooronderzoek naar de materialen en productiemethoden van jouw product. We bevragen de kwaliteitseisen die jij stelt en onderzoeken de reputatie van de leverancier. Dit stelt ons in staat om de kwaliteitscontrole optimaal voor te bereiden. 
     
  1. Kwaliteitscontroles op Locatie 
    Onze kwaliteitscontroleurs, zoals Schumi in China, voeren gedetailleerde controles uit op locatie. Ze checken niet alleen of de producten voldoen aan jouw eisen, maar ook of de fabrieken voldoen aan de duurzaamheidseisen die We R Asia stelt. Dit zorgt ervoor dat jouw producten consistent aan de gewenste standaarden voldoen. 
     
    “Het garanderen van kwaliteit is mijn verantwoordelijkheid. Tijdens de kwaliteitscontroles op locatie check ik of de producten voldoen aan de eisen van de klanten en of de fabriek voldoet aan de duurzaamheidseisen die We R Asia stelt.” – Schumi, kwaliteitscontroleur in China. 
     
  1. Continu Verbeterproces 
    We houden niet alleen de huidige producties in de gaten, maar werken ook samen met onze leveranciers aan steeds duurzamere productieprocessen. Dit zorgt ervoor dat jouw productie in Azië niet alleen kwalitatief hoogstaand is, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. 
     

Mogelijkheid tot Bezichtiging van het Productieproces 

 

Bij We R Asia hechten we veel waarde aan transparantie en betrokkenheid. Daarom nodigen we je van harte uit om samen met Schumi of een van onze andere kwaliteitscontroleurs je maatwerkproductie in China of elders in Azië met eigen ogen te komen bekijken. Tijdens je bezoek kun je ons volledige team ontmoeten en ontdekken hoe we ervoor zorgen dat jouw producten altijd aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. 

Of je nu geïnteresseerd bent in een specifiek project of gewoon meer wilt weten over onze werkwijze, we bespreken graag de verschillende opties voor het bezichtigen van jouw productieproces. Dit geeft je niet alleen inzicht in onze kwaliteitscontroleprocedures, maar ook in de stappen die we nemen om duurzaamheid en efficiëntie te waarborgen. 

Wil je meer weten over hoe We R Asia jouw productkwaliteit kan waarborgen? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe wij jouw productie in Azië kunnen ondersteunen en verbeteren. 


Logo | We R Asia


Wij zijn We R Asia, al sinds 2007 gespecialiseerd in het uitbesteden van productie op maat in Azië. Vanuit Nederland zorgen we er samen met onze collega’s in China, Vietnam en India voor dat we de juiste fabrikant voor jouw product zoeken. We begeleiden je in het hele proces: van de sampleproductie tot aan de levering. Onze klant is bijvoorbeeld een groothandel, webshop of productiefabriek met (interesse in) een eigen merk, en koopt in voor minimaal 40.000 euro per jaar.Heb je plannen om je productie te outsourcen of heb je interesse in een kwaliteitscontrole op locatie in China, Vietnam of India? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via +31 413 395250 of info@we-r-asia.com.

Do you want to stay up-to-date about recent developments? Subscribe to our monthly newsletter!

Contact

Dutch headquarters
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
The Netherlands

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

COC: 55560946

Vietnam office
Address: Bo Bao Tan Thang Street
Area: Son Ky Ward
District: Tan Phu
City: Ho Chi Minh City

 

India office
Adres: 142, 19B, 17 Main
Sector 3, HSR lay-out
Postcode: 560102
Stad: Bengaluru

China office
Address: No. 8 Block D.
Postal code: 523710
City: Dongguan
Province: Guangdong

en_USEN